پشتیبانی
به وب سایت ایی حکیم، پایگاه تخصصی طب سنتی ایران خوش آمدید.
تاريخ درج: چهارشنبه 1399/8/21 (18:30) تعداد بازديد: 14729 بار
 در مجموع 1 راي

دانستنی‌هایی درباره سینوزیت

مــــرجــــع: 📕 نسخه‌ی شفا (گل و گیاه)نویسنده: 📝 صفدر صانعی
توصیه های طب سنتی
سینوزیت از نگاه طب سنتی
منبع

نسخه‌ی شفا (گل و گیاه)، دکتر صفدر صانعی، انتشارات حافظ نوین، تهران، ۱۳۸۶ | عکس از Edward Jenner و Andrea Piacquadio
زکام یا گریپ "سینوزیت"

در اصطلاح گیاه درمانی اگر آبریزش از بینی به طرف خارج باشد زکام، اگر به طرف حلق و سینه رهسپار گردد نزله نامند. این خود زمینه را برای برونشیت و ورم ریه و سایر بیماری‌‎های ریوی مستعد می‌سازد چه مزاج بیمار گرم و چه سرد، باشد باید تا سه روز بجز آش جو هیچ طعام آشامیدنی به بیمار ندهند.

عناب، سه‌پستان، گل اروانه، بنفشه به صورت جوشانده به‌کار برند و از غذاهای سرخ کرده و ترش بسیار سرد و محرک به‌پرهیزند. نیز از ماش، اسفناج، سبوس گندم، نشاسته به صورت حریره روغن بادام و شکر استفاده نمایند. اگر بیماری که مبتلا به زکام است به روی شکم به‌خوابد و صورت را روی بالش گذارد تا ماده به‌تواند بهتر جاری شود در بهبودی بیماری موثر است زیرا در این صورت مایعات از حلق به طرف پایین سرازیر نمی‌شود.

مبتلایان به زکام باید حتماً سر را پوشیده دارند و از هوای سرد و شمالی به‌پرهیزند، هر چند عطش داشته باشند نباید آب سرد بنوشند. این گونه بیماران کمتر به‌خوابند زیرا ماده بیماری زا بیشتر می‌تواند به سوی حلق سرازیر شود و بیشتر به حالت نیمه نشسته بسر برند و استراحت کامل کنند.

درباره سینوزیت یا زکام بیشتر بخوانید

گفتار بقراط (اگر ماده نزله به سوی ریه ریزش کند پس از چندی به چرک مبدل خواهد شد). این نیز پایه اولیه بیماری‌های ریوی به علت سینوزیت‌ها، می‌باشد. جویدن یخ و آب خیلی سرد همه مولد نزله‌اند.



برچسب ها
بیماری ها

  
دارای امتیاز  از 1 رأی