پشتیبانی
به وب سایت ایی حکیم، پایگاه تخصصی طب سنتی ایران خوش آمدید.
تاريخ درج: يكشنبه 1399/9/16 (12:24) تعداد بازديد: 14667 بار

نقرس را چگونه درمان کنیم؟

مــــرجــــع: 📕 نسخه‌ی شفا (گل و گیاه)نویسنده: 📝 صفدر صانعی
توصیه های طب سنتی
تدابیری برای بیماری نقرس از نگاه طب سنتی
منبع

نسخه‌ی شفا (گل و گیاه)، دکتر صفدر صانعی، انتشارات حافظ نوین، تهران، ۱۳۸۶ | عکس از Pixabay و cottonbro
بیماری نقرس

بیماری است که در اثر زیاد شدن اسید اوریک خون به وجود می‌آید. علت ایجاد درد، در اثر جمع شدن رسوبات اورت‌ها در لابلای مفاصل (مفصل انگشت بزرگ پا) است.

درمان این بیماری مثل درمان دردهای مفصلی است که قبلا گفته شده است، فرمول معجون سورنجان و بقیه داروهای آن از همه مفید تر است. زیرا سورنجان دارای کلشین است و داروی اصلی نقرس همان کلشی سین می‌باشد، بقیه داروهای مالیدنی و ضمادی قبلی نیز برای نقرس مفید است.

درباره نقرس بیشتر بخوانید

مبتلایان به نقرس اگر می‌توانند از تریاق کبیر استفاده کنند نتیجه بهتری به دست خواهند آورد تا داروهای دیگر، بیماران نقرسی اگر روزانه به‌جای آب از آب آلو و سکنجبین استفاده کنند بهتر است.

محل التهاب و درد را باید با آب برگ چغندر و سکنجبین به‌شویند یا با گل ارمنی، تخم شوید، تخم کرفس، بادیان، زنیان، آویشن، شیرازی، انیسون و تخم گشنیز از هر کدام به نسبت مساوی کوبیده در پیه یا روغن زیتون ریخته به مالند، می‌توان از چند تای آن‌ها نیز استفاده نمود.

خرفه در گلاب حل کرده قدری کافور افزوده ضماد کنند دادن آب ترب و سکنجبین و تبدیل مزاح به مزاج طبیعی باعث از بین رفتن رسوبات شده، درد را ساکت می‌کند.

بیماران مبتلا به نقرس می‌توانند روزانه به‌جای آب ماءالشعیر نوشند و نیز بایستی از داروهای زیاد کننده ادرار استفاده نمایند. از غذاهای غلیظ، چرب، سرخ کرده، و گوشت پرهیز کنند و غذهای سرد و رقیق مصرف نمایند.



برچسب ها
نقرس بیماری ها

  
دارای امتیاز  از 0 رأی