پشتیبانی
به وب سایت ایی حکیم، پایگاه تخصصی طب سنتی ایران خوش آمدید.
تاريخ درج: چهارشنبه 1399/9/19 (11:35) تعداد بازديد: 14544 بار

کنترل بیماری قند

مــــرجــــع: 📕 نسخه‌ی شفا (گل و گیاه)نویسنده: 📝 صفدر صانعی
توصیه های طب سنتی
تدابیری برای بیماری قند از نگاه طب سنتی
منبع

نسخه‌ی شفا (گل و گیاه)، دکتر صفدر صانعی، انتشارات حافظ نوین، تهران، ۱۳۸۶ | عکس از cottonbro و Mykenzie Johnson و Matt Chesin
بیماری قند

این بیماری که با سه علائم مهم ظاهر می‌شود، باعث لاغر شدن و خشک شدن بدن شده و متاسفانه تمام اعضاء و جوارح را تحت الشعاع خود قرار می‌دهد.

علائم عبارتند از:

1. پولی آوری یا زیاد ادرار کردن

2. پولی فاژی یا زیاد خوردن

3. پولی دیسبی یا زیاد نوشیدن

پس به طور خلاصه بیمار مبتلا به مرض قند زیاد می‌خورد، زیاد ادرار می‌کند و زیاد می‌نوشد.

فرق این بیماری با دیابت بی‌مزه این است که در دیابت قند در ادرار وجود دارد و قند خون نیز زیاد است، اما در دیابت بی‌مزه قند خون و ادرار تغییری نمی‌کند اما علائم خوردن و نوشیدن و ادرار کردن مثل بالا است.

درباره بیماری دیابت بیشتر بخوانید

با در نظر گرفتن مزاج کلی بیمار و مخصوصاً رعایت رژیم مربوط به بیماری قند می‌توان به طور عموم داروهای زیر را دستور داد. ماءالشعیر، شیره چهار تخمه، شیره خرفه با لعاب اسپرزه، آب انار، آب انار ترش، آب غوره، آب لیمو، آب جوشانده تخم ترشک و طباشیر.

بیماران مبتلا به قند برای کم کردن عطش خود می‌توانند مدام آلو یا سماق در دهن قرار دهند و بمکند. گل نیلوفر، گل سرخ، گل بنفشه، برگ بید، برگ گلابی و یا برگ سیب را به مقداری کافی بر بستر خویش به‌گسترانند و بر روی آن بخوابند.

لاکن بایستی یک ملافه روی برگ‌ها انداخته سپس روی آن بخوابند باید دانست که آب جو و ماهی کوچک تازه، سیب ترش، نارنج، کدو، بادام، دوغ ترش و سایر غذاهای خنک و قابض برای این گونه بیماران مفید و موثر است، چون دارای عطش فراوانند.

به‌جای آب از ماءالشعیر یا لعاب اسپرزه می‌توانند استفاده کنند لازم به تذکر است که پرهیز از زحمت و کارهای سنگین و خوردن غذاهای گرم و ادرار آور لازم است.



برچسب ها
دیابت بیماری ها

  
دارای امتیاز  از 0 رأی