پشتیبانی
به وب سایت ایی حکیم، پایگاه تخصصی طب سنتی ایران خوش آمدید.
تاريخ درج: يكشنبه 1400/1/8 (9:33) تعداد بازديد: 14533 بار

روش هایی برای رفع صدای گوش

مــــرجــــع: 📕 نسخه‌ی شفا (گل و گیاه)نویسنده: 📝 صفدر صانعی
توصیه های طب سنتی
تدابیری برای صدا کردن گوش از نگاه طب سنتی
منبع

نسخه‌ی شفا (گل و گیاه)، دکتر صفدر صانعی، انتشارات حافظ نوین، تهران، ۱۳۸۶ | عکس از Hassan OUAJBIR و Amina Filkins و cottonbro
صدا کردن گوش

اگر بیمار مسن باشد و صدا کردن گوش گاه‌گاهی باشد باید به فکر بالا بودن فشار خون بود، اگر در بیمار تب دار باشد پس از قطع تب بهبودی می‌یابد، اگر در اثر حساسیت حس سامعه باشد در موقع گرسنگی و حس جوع بدتر می‌شود.

اگر در تعقیب بیماری‌های ضعیف کننده باشد باید به تقویت عمومی بدن پرداخت، سر را با آن افسنطین و سرکه و بابونه شستشو داد، روغن مورد به سر مالید و در بینی نیز به‌چکانید باید بیمار بدن را پاکسازی کند و مرتباً دوش حمام آب گرم گیرد و از جوشانده بابونه، مغز ناخنک و گل بنفشه، سر را بشوید.

صدا کردن گوش در اثر سردی مزاج

در اینجا صدا و طنین یا وزوز کردن ادامه می‌یابد و مدام برقرار است با داروهای ضد آن بدن را پاکسازی باید کرد و غذای مناسب آن حالت را به‌کار برند. مرتباً از کوبیده صبر زرد و کندر عطسه آرند سپس سر را با جوشانده بابونه، مرزنجوش، افسنطین، مغز ناخنک، آویشن بشویند.

آب فرفیون را در روغن بادام ریخته بچکانند و یا روغن سوسن به تنهایی در گوش بچکانند. مرتباً دوش آب گرم گیرند و از غذاهایی مثل سیر، پیاز، خردل و غذاهای چرب و شور و سرخ کرده بپرهیزند.

صدا کردن گوش در نزد گرم مزاجان

این گونه بیماری به علت مصرف غذاهای گرم و بی خوابی کشیدن است.

روغن کدو، روغن بنفشه به‌سر بمالند، روغن گل را با سرکه در گوش به‌چکانند یا پنبه را با گلاب خیس کرده در گوش گذارند. داروهای چکانیدنی دیگر عبارتند از قرنقل، مرزنجوش، زهره گاو و آب تره، روغن گل و سرکه، آب شحم حنظل تازه با روغن کنجد که خیلی موثر و این روغن نیز برای جوش‌های سر و ریختن موی سر مفید است.



برچسب ها
بدن گوش بیماری ها

  
دارای امتیاز  از 0 رأی